Lähdimme päivällä katsomaan match show:ta Citymarketin parkkihalliin. Tiesimme sinne olevan tulossa myös Ulpukan ja Oskarin, joten samalla näkisimme kuinka he pärjäävät. Venla lähti siis turistiksi totuttelemaan ääniin.

Lähtiessämme menemään parkkihallin luiskaa alas Venla lähti vetämään todella kovasti ja aivan kuin ryömien eteenpäin. Noutaja oli todella innostunut kun kuuli sisältä haukuntaa. Ei siis ollut tietoakaan pelosta joka oli viime talvena kun meinasimme mennä koirakouluun parkkihalliin, nyt tyttö oli innostunut ja halusi tehdä jokaisen koiran kanssa tuttavuutta.

Juteltuamme Ulpukan ja Oskarin omistajien (Helana ja Mika) kanssa he sanoivat että meidän kannattaisi kokeilla kuinka Venla käyttäytyy kehässä. Kun olimme lähteneet vain katselemaan, niin eihän meillä ollut mukana näyttelyhihnaa eikä isäntäväellä edes rahapussia. Aikataulu oli myös sellainen, että kun saimme taskuissa olleista kolikoista kasaan ilmoittaitumis maksun oli jo listat viety pois ilmoittautumis paikalta. Pääsimme kuitenkin mukaan vielä ja eikun kunnon noutaja taluttimessa kehään.

Sarjana oli isokokoiset pennut. Yllätykseksemme Venla käyttäytyi yllättävän hyvin ennakko-odotuksiin nähden. Tuomari kiinnitti huomiota Venlan selän karvoitukseen, miksi se oli niin paljon lyhyempi kuin niskassa ja muualla. Samoin hän kysyi vielä koiran ikää, sanoen sen olevan hyvin kehittynyt ikäisekseen.

Tuloksena oli parikilpailuista punainen nauha ja neljäs sija punaisten sarjassa. (kaikkien ja varsinkin isäntäväen yllätykseksi, tuli sitten erilainen turistimatka). 

Kiitokset Mikalle vielä hallissa otetuista kuvista, ei tullut itsellä onnistuneita kuvia vaikka on samanlainen kamera. Pitäisi varmaan opetella käyttämään sitä.

1963242.jpg

Venla ja Ulpukka.

1962998.jpg

Venla ja sinipukuinen lenkkeiliä.

1963006.jpg

1963221.jpg

Venlan poseeraus, pokaali ja herkkuja.

1963033.jpg

Ok, joko saa syödä.